Annandagen. Efter stormen.

Jag vet fortfarande inte när jag åker norrut. Kanske i morgon. Bäst väder. Men säkert mycket trafik, efter stormen i norr. Eller på onsdag. Mindre stress. Sämre väder, nollgradigt. Hm… Ja, svåra beslut. Jag får väl känna efter och förbereda mig så gott jag kan. Tvätta, packa, laga middag till gästerna och duka. Jag behöver inte bestämma mig förrän i kväll. Just nu har jag ställtid. Vilotid. Skrivtid.
Det blåser fortfarande ute. Skönt att vara inne. Jag behöver egentligen inte göra något. Än.

Bilden är från Österhaninge kyrka, vid midnattsmässan på julaftons kväll.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.