Senaste nytt…

Nu har de bestämt sig för att operera Leif. Han får en helt ny ledkula. I metall, antar vi. Jag åker in tidigt på tisdagsmorgonen och hjälper honom att duscha och raka sig. Sedan får han vänta tills det blir hans tur. Troligen på eftermiddagen. Jag ska som tur är, vara i stan på Lärarhögskolan, så jag har nära att åka till Sös efteråt.
Vad fort det går, när livet ändrar riktning. Leif gick hemifrån en solig lördagmorgon, och har inte kommit hem än… Och han kommer aldrig mer komma hem, som han var, med hela sig. Leif undrade, när vi pratade om det här, om man möjligen kunde få ta hem benbitarna efteråt… Ha ha!
Han har sin säng med utsikt åt vårt håll. Leif har redan funderat på hur han ska kunna börja jobba. Jaja… Det blir nog inte den här veckan i alla fall!
Nu, tisdag em, är han opererad med en platta och skruvar. Kommer snart upp på avdelningen igen. De avstod från ny ledkula. Om detta inte blir bra kan kulan bli ett alternativ senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.