Företagarjag.

Ja ha… Så har jag blivit egen företagare på riktigt. Äntligen har jag skaffat plusgiro och bankgiro till mina två firmor, Bella Förlag och Dana Gestaltterapi. Och så har jag mitt heltidsjobb som tal/specialpedagog. Det blir en hel del. Plus att jag går utbildning till gestaltterapeut.
Bokförlaget ligger mest i träda. Jag har liksom inte haft energin att gå vidare och vara säljare. Det intresserar mig inte. Gestaltfirman är igång och jag vill ha fler klienter. Helst nu! Det intresserar mig. Om ett år går jag upp till examen som gestaltterapeut. Jag vill vara så förberedd som jag bara kan vara. Och jag vill göra mitt jobb bra. Helst glimrande bra. Och då behöver jag öva, precis som jag fick öva till att sjunga på festen. Öva, öva, öva! Och får jag bara inspiration, kan jag mycket väl tänka mig att skriva en ny bok. Eller hitta något att översätta från danska.
Märkligt nog har någon startat ett Dana Förlag. Det kunde ha varit jag. Men det är det inte. Fler än jag tycker att det är ett fint namn. Det gläder mig. Förlagets första bok handlar om mindfulness i skolan. Det kan vara passande.
Att vara skapande och kreativ, det är verkligen viktiga delar av mig. Dana. Att skapa. Att gestalta. Jag är Dana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.