Helg!

Nu ser jag fram mot en skön helg hemma. Kanske tar jag fram dammsugaren. Kanske får vi besök i helgen från Norrland. Kanske kommer våren snart… Planer görs upp och kommer kanske att följas. En sak vet jag att jag gör: flyttar över bilderna i albumet till mitt riktiga webbhotell. De har uppgraderat sina servrar, så att jag kan ha mina bilder där. Kanske efter våra mejl och påstötningar? Vem vet? Solen skiner och under snön finns nog snödropparna klara att sticka upp. Jag ska hjälpa gubben Tö att gräva bort snö i en del rabatter. Vi har massor av snö kvar. Jag kommer att gå omkring i min lilla värld. Kanske, kanske ta en promenad. Helst inte åka och handla. Men dricka te. Läsa klart Gardells bok Så går en dag och kommer aldrig åter. Se på tv, om jag vill. Vila.
Trodde jag på fredagskvällen! Inte att Leif skulle falla illa på isen i morse, lördag och bryta ledkulan i axeln! Min älskling! Han blir opererad på måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.