Äääääääntligen fredag!

Efter tolv dagar utan sovmorgon och ledighet, har jag äntligen en ledig helg framför mig. Jag börjar med att diska. I morgon ska jag njuta kökets tomma diskbänk. Och handla till söndagsmiddagen med mina barn och deras familjer. Hoppas jag kommer ihåg hur jag sätter på spisen!
Svampskogen ropar på mig med. För länge sen var jag på ett särskilt ställe en bit bort. Kanske hittar jag tillbaka dit. Jag får se. Lovar inget.
Så har jag en massa omogna gröna tomater i plantan som står på balkongen. För länge sedan gjorde jag syltade tomater på sånt, i mitt gamla liv, när jag var gift och hade en man som odlade tomater i växthus. Jag minns ett år när frosten kom tidigt och jag fick plocka in allt som fanns kvar och det blev världens godaste syltade tomater. Kan jag göra om den bragden tro?
Det verkar bli en hushållshelg. Husmodern i mig vill ta plats. Vill jag ge henne det? Får se om inspirationen håller i sig.
God helg alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.