Dagens vedermödor.

beskrivning

Idag har jag som vanligt arbetat med allt som behöver göras. Jag har sågat björkarna och lagt i en hög. Det var tungt. Men med ett steg i taget så går det.
Hantverkaren har bytt offerbräda på framsidan av huset och fyllt igen hålen under fönstren på norrsidan. Så mycket som möjligt av det rötskadade innanför offerbrädan, dvs det som huset står på mot grunden, är borta, men det behövs en helt ny vägg där egentligen. I år blir det inte! Det är så fruktansvärt mycket jobb med det och jag orkar inte ens tänka på det. Nu blir det färg på det hela och så hoppas jag att hästmyrorna har flyttat nu. Håll tummarna för det!

beskrivning

I morgon blir det en tur till soptippen och till stan. Hantverkaren ska fortsätta med att sätta foder kring fönstren och bygga väggen mot altanen i morgon. Har jag tur blir nya altangolvet spikat med. Sköööööönt att bli av med det gamla fula läbbiga plankgolvet där. Mitt i allt elände blev det en positiv bieffekt trots allt.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.