Augustiångest?

beskrivning Hela kvarteret är som en hel byggarbetsplats. Grannen skrapar fasad inför målning, en har rivit sitt fuktskadade garage och bygger nytt, en ska flytta sitt hus till ett annat ställe och river det . Mitt hus med rötskador och hästmyror, ska få hålen i fasaden igentäppta med nytt virke och målas. A lick of paint fixar biffen, eller? Nä! Men i väntan på nya pengar eller en miljonär får det bli så. Inget att göra.

Annars är vädret hyfsat. Massor att göra om jag vill. Och det vill jag. Snart är det dags att åka hem och lämna huset, bäst att göra klart det som går då.
Jag tog fram värmepistolen igår och skrapade fina fönsterlister, som ska tillbaka till renoverade gästrummet. Men när det blir vet ingen. Troligen inte i år. Men det kommer väl nya år, nya somrar, nya projekt och samma gamla jag, samma gamla hus och samma gamla sol.
Och jag kan göra det bra för mig medan jag jobbar, lyssnar på Sommar på internetradion och vilar emellanåt.

beskrivning

Ett svar på ”Augustiångest?

 1. Snygg Mac!

  Annars tänkte jag fråga om du ville skriva på ett byggforum om något av projekten ni har för er. Jag kan erbjuda en morot. Det skulle nog bli uppskattat!

  Hör av dig till mig på mejl så berättar jag mer,
  helgibyggla@gmail.com

  Vänliga hälsningar
  Helgi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.