Gå och bada.

Ja ha, nä hä… det går inte att få ombyggt på husförsäkringen. Är träet murket, så är det kört. Men sprutade gjorde Anticimex en gång till. Så ska jag bygga in det murkna igen, eftersom jag inte har råd att byta väggen. Det känns inte kul alls. Men så blir det. Bara att hoppas hästmyrorna dör eller byter bostad. Jag vill inte ge upp min i alla fall riktigt än.
På måndag kommer hantverkaren tillbaka och ska sätta igen hålen under fönstren, byta ut så mycket som går av det murkna, bygga nytt golv på altanen och sätta upp nytt staket på farstukvisten. Jag har grävt om marken under altanen, så att vattnet ska rinna ut från huset och ner i en ränna. Hoppas det hjälper något mot fukten i källaren.

Jag längtar otroligt mycket efter en hammock just nu. Men kära nån, vad de kostar mycket. Det får bli till nästa år. Eller? De är lika dyra då med…
För övrigt har jag badat i älven både i går och idag. Det tog tid innan jag ville bada. Och nu vill jag. Tur att det är sommar fortfarande.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.