Neeeeeeej! Del 2.

Anticimex var här idag. Konstaterade, som jag misstänkte, att det är hästmyror jag har, både i vardagsrummet och utanför huset. Igår kväll såg jag ett ställe där de hemvant kröp omkring, vid farstukvistens ena sida, mot rabatten till. Jag ska riva det staketet och hälla myrr där. Om drottningen finns där, dör samhället. Om detta bara är ett satellitbo, då går kampen vidare. Jag får vara tålmodig och leta tecken på aktivitet. Lyssna efter ljud inomhus. Följa efter myrorna där de går på sina myrstigar ute. Leta efter huvudboet. Ta död på drottningen, var hon nu är.
Jag tycker att jag hade annat att göra än att kämpa i detta långvariga myrkrig. Men det är bara att kavla upp ärmarna och ta nya tag. Jag SKA ha bort dem! Det är MITT hus! Så det så!

2 svar på ”Neeeeeeej! Del 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.