En försommardag.

På sätt och vis känns det som sommarlovet redan har börjat. Men det är dags att åka hem idag och jobba. Nu har jag tio-elva dagar framför mig, med massor att göra. De närmaste sex dagarna tar priset. Först åka hem idag och packa om. Jobba en och en halv dag intensivt, åka till Danmark, åka hem till avslutningen, flyga tillbaka, åka hem. Sen är det dagar med möten och utvärderingar innan jag får ledigt igen. Så det här är sista dagen av ledighet innan sommarlovet, inser jag nu. Och jag har såna vardagliga saker som att äta frukost, tvätta, diska, packa, städa och klippa gräset kvar att göra.
Hoppas jag klarar det med min skinnflådda hand. Ja det får gå helt enkelt. Med handskar och plåster på och något mjukt som skyddar mot tryck. Typiskt! att jag inte hade handskar på mig när jag grävde upp maskrosor. Det är så dags att vara efterklok.

Tack alla, som läser bloggen vill jag också säga. Ha det så bra i försommaren och hoppas ni har det lugnt och skönt och kan njuta den här underbara tiden som är just nu.

2 svar på ”En försommardag.

  1. Ja man bà¸r nyde forsommeren
    Just nu 29 grader ved Juelsminde, vandet 17 men dejlig frisk
    Du à¸nskes god skoleafslutning..jo blomstertiden er på vej, håber du får à¸vet :0))

  2. Tack John, tisdag och onsdag morgon övar vi i skolan. Sen på fredag är det dags för att visa vad vi kan!
    29 grader är alldeles för varmt för mig. Hoppas du klarar värmen bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.