Börja dagen?

Jag fortsätter att ta ner slyskogen och jobbar hårt med kroppen på mitt eget gym. Sen går jag in och drömmer märkliga drömmar. Härligt att drömma!
Tankarna på de närmaste två veckorna kommer närmare. Om två veckor har jag sommarlov. Jag ska bara ta mig dit, en dag i taget. Har sällan haft så mycket att göra på så koncentrerad tid. Behöver hjälp att redigera en film, som eleverna i skolan ska få. Det är nog min största press jag har på mig just nu. Och att spela på avslutningen. Ska jag våga spela ”Den blomstertid nu kommer” på synten? Det är frågan. Jag är gitarrist, ingen pianist.
Är det dags att börja dagen nu och gå ut? Ja, kanske det…. Eller koppla in synten och spela lite först? Ja, vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.