Nöjd!

Vilken mys-pys-helg det blev. Så fylld av upplevelser, skratt och musik.
På bion i fredags somnade jag. Den var sååååå långtråkig. Måste jag låtsas att jag förstod den? Nix!. Och just när ”det bästa” i den hände, då slumrade jag… Måste jag se om den då? Nä!
Och igår lyssnade jag på musik ute. Tre gitarrister som spelade på sina stålsträngade gitarrer och sjöng, kan musik bli bättre? Nej, inte då i alla fall! Häftigt. Jag var helt vaken!
Och så mina käraste vänner, vad ni är viktiga för mig! Vad vore jag utan er? I mötet med er, blir jag till. Att kunna slappna av och känna att jag duger som jag är, vad det är viktigt för en människa, för mig.
Det är som natt och dag. Att bli kärleksfullt bemött eller inte. Mött eller avvisad. Det är hela skillnaden.
Och så idag, en egen dag hemma i mitt eget hägn. Jag putsar fönster på balkongen. Tvättar av mina stenar och snäckor. Njuter solens strålar och värme. Har ett projekt på gång: att ta fram nya låtar till min repertoar. Och att märka inspelade dvd-skivor som jag ännu inte sett klart. Får se om jag har lust att hålla på med det idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.