Händer det något spännande snart då?

Ska något spännande hända snart eller ska dagarna bara gå förbi som i en dimma? Det är dagens undring. Visst händer det kul saker då och då, som för ett par dagar sedan då jag fick tag på en krustadform till min samling av Blått band. Och jag lägger mitt livspussel och får tag i bitar lite då och då som ger nya dimensioner. Kanske kan jag nu stå ut med att vara i spänningen att göra annorlunda mot gamla sätt att vara på. Och kommer jag få något kärleksbrev någongång snart? Det vore spännande. Kommer jag bli kär i någon annan någonsin? Det skulle verkligen överraska mig. Men sånt händer inte nu i höstdimman. Jag blir mest förvånad över om jag har spelat in rätt kanal på videon och inte blandar ihop videokanalerna med varandra. Den nivån håller jag mig på oftast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.