Min blommande orkidée!

orkidee

För några år sedan fick jag och mina arbetskamrater i en klass, varsin helt fantastisk orkidée. Tyvärr var de angripna av löss och blommade ut snabbt. Jag tvättade av den ordentligt och satte den på undantag. I min nya lägenhet hittade jag plats för den i köksfönstret. Och se! Nu blommar den! Två stänglar fulla av knoppar och blommor finns där. Jag har nog aldrig haft en orkidée som blommar om. Jag kan inte påstå att jag sköter om den särskilt väl. Den bara hänger där och får vatten sällan. Kanske blommar den i rent överlevnadssyfte nu då. Vacker är den oavsett vad. Jag är glad för min gula orkidée.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.