Arbetsdagar!

arbetsrummet 

Oj oj oj vad trött jag är efter jobbet. Nu har jag börjat med att sova ett par timmar efter jobbet. Sen är det svårt att komma igång med något mer. Bara vänta på att få sova i sängen, inte på soffan, som idag. Och så ska jag planera morgondagen med. Den sköter inte sig själv. Och den blir lång. Och jag är glad att jag arbetar igen och här. Så här ser mitt lilla arbetsrum ut. Det är trivsamt, sa en idag. Eller var det hemtrevligt? I alla fall något positivt var det. Och just så gör jag ofta, det goda jag hör deflekterar jag, låter det liksom dra förbi snabbt, lyssnar inte aktivt. Men om jag hör något trist, det går minsann in, varenda ord! Konstigt att jag har ett sånt snabbt sorterings – och värderingssystem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.