Hemma. Igen.

beskrivning
Inte har jag tid att vara sjuk inte. Men är det. Förkyld, feber och ont i halsen. Bara att vara hemma och ta hand om mig.
Drömmer drömmar som jag är glad att vakna upp från. Verkligheten just nu är bättre än i drömmen. Och så kan jag medvetet bestämma vad jag vill och inte. Inte som i drömmen, med drömmens begränsningar. Där finns liksom bara ett val, att flyta med och ta allt knasigt som det kommer.
Och så är det förresten semmeldagen idag. En gång om året vill jag äta hetvägg. Idag.

2 svar på ”Hemma. Igen.

  1. Krya på dig! Och jag lärde mig bara häromdagen att det heter just ”hetvägg” när man äter semla med varm mjölk…!
    …Glöm heller inte bort att fira kvinnodagen idag – vi har iaf kommit en bit på väg – även om det är mycket kvar till komplett jämställdhet.

    Kram kram.

  2. Tack söta rara! Ja, det är en livskunskap att känna till vad en hetvägg är 😉 Och att äta den njutningsfullt är essensen av semmeldagen. Och när den inträffar samtidigt som Kvinnodagen, ja, vad händer då? Jag får ta hand om mig på bästa sätt helt enkelt.
    Tack för påminnelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.