Packar. Igen.

Knappt har jag kommit hem från Danmark, förrän jag packar till nästa resa. På onsdag reser jag söderut igen. År 3 börjar, på gestaltterapeututbildningen. Spännande!
Jag skulle egentligen jobba några dagar, men börjar veckan med att stanna hemma istället. Börjar bli förkyld. Behöver ta hand om mig. Så kan jag kanske bli frisk fortare. I alla fall inte jobba hela dagen. Får se hur morgonen utvecklar sig.
Men varför klickar mellanslaget och ny-rad-knappen så mycket på min nya dator? Allt annat är dämpat. Så irriterande! Jag har verkligen känsliga öron, känns som explosioner i öronen. För att inte tala om alla dessa dragspel som finns i Farsta Centrum… vilken tortyr att behöva lyssna på dessa dragspelstorterare. De kan ju oftast inte spela på riktigt.
Och när jag ändå klagar: Att gå till centrum är oftast lika med att behöva gå genom en rökridå. Rökförbudet i innecentrum, gör att rökande människor står i klungor utanför ingångarna numera. Så har jag svårt med cigarettrök med. Känslig för lukter och irriterande ljud. För vad mer? Massor!
Och så sa Perls: ”Lose your mind and come to your senses.”
Jag vet inte jag. Ibland är det bra att kunna stänga av sinnesintrycken, hålla för öronen, hålla andan, blunda eller tänka på annat osv. Deflektera med andra ord. Alternativet är att välja sin omgivning mer noggrant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.