Slut!

En arbetsvecka är slut och jag med. Hela min kropp gör ont och jag är så trött. Tur att jag är ledig nu och kan vila i helgen.  Men jag kan inte riktigt förstå hur jag ska orka ha ett liv utanför skolan och jobbet. Kanske kommer jag in i någon rytm snart, som gör att jag finner väg att balansera arbete och fritid. Just den här helgen blir det nog ingen sån balans. Jag ska skriva klart en uppsats till kursen och kören ska öva Mozart i morgon och det behöver jag vara med på. Jag har börjat nosa på en bok som jag blivit rekommenderad att läsa. ”Mandelträdet i din trädgård” av Thich Nhat Hanh. Den handlar om uppmärksamhetens under. Kanske finner jag svar där om att inte bli så slutkörd. Dessutom funderar jag när och hur jag lämnar kontakten med mig själv i mitt dagliga liv. Uppmärksamhet och medvetenhet… orden hör ihop ser jag nu. Helgen kan bli riktigt spännande trots att jag är trött. Vila. Läs. Sjung. Skriv. En del av mina väsentligheter i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.