Energi.

Jag är hemma, sitter i sängen och under täcket ligger kisse och värmer mitt ena ben. Nyss kom jag hem från jobbet. Det var lite konstigt att komma tillbaka till nya jobbet efter tre dagars bortavaro, när jag var på kurs. Jag var som i en annan värld på kursen och har liksom inte boat in mig klart på jobbet än. Dessutom är jobbet är intensivt och jag är intensiv, på ett helt annat sätt än allt annat. Jag märker att jag har olika energinivåer som växlar då och då. Det är nog bra med ställtid emellan olika uppgifter. En viss energi har jag med att jobba med eleverna, i alla fall koncentrerar jag mig då helt på barnet och vad vi gör. Högre energi har jag när jag pratar med alla möjliga som jag möter, vi planerar saker ihop i flykten och jag är tillgänglig hela tiden då. Sen pustar jag ut lite ensam på mitt arbetsrum, plockar bland papper, sorterar tankar och tid, dokumenterar och ställer om mig. Och så hemma som nu, så andas jag mer avspänt och vill bara ha tyst runtomkring mig och inga krav på mig. Bara vara och känna hur larmet i huvudet släpper och jag kan göra det jag vill helt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.