Ekorrn satt i fönstret…

Jag vaknar tidigt. Jag känner en spänning inför dagen då eleverna kommer tillbaka. Så ser jag en ekorre på fönsterbrädan. Tre våningar upp. Jag tittar ut. Den är borta. Drömde jag?  Den måste ha klättrat på den skrovliga väggen. Helt otroligt. I skolan är jag ute med en klass och vi leker. Så bortanför gångvägen syns… en ekorre! Jag har inte sett ekorrar på lång tid och så idag ser jag två med bara timmars mellanrum. Idag går jag hem tidigare för att sortera mina skollådor, det är mycket med att byta jobb och flytta sina saker, vad ska tas till nya skolan och vad kan jag ha kvar hemma eller slänga? Jag har varit… en ekorre. Jag vill inte vara det mer. Går det att bli annorlunda, göra annorlunda, förändra sig, i grunden? Hoppas det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.