Att komma till klarhet?

Jag vaknar tidigt och somnar inte om mer än någon timme sådär. Jag ligger och tänker och skriver djupa tankar om ett och annat. Jag ser plötsligt något i ett klart ljus. Som en insikt kanske. Något i mig landar eller nåt. Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag ser på en mening som jag skrivit och förstår att just precis så där är det. Kanske visste jag det mer eller mindre förut med om jag tänker efter. Men nu är det skrivet med bara några få ord. Så enkelt var det att förstå. Så tittar jag emellanåt på en science fiction-serie på bärbara datorn här i sängen. Plötsligt har flera timmar gått. Klockan är inte fyra längre. Den är över nio. Jag är hungrig nu. Dags att äta frukost!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.