En fridfull god morgon!

Jag vaknar tidigt och går ut och tar lite kort på huset.

morgonsol

Jag vill ha rätt ljus från solen där. Det är lagom varmt och vindstilla. Svalorna flyger ovanför huset. Jag ser på film på videon och duschar. Så bakar jag mina söndagsscones och äter ute i trädgården och läser Året Runt till. Katten ligger på gräset bredvid mig och njuter och jag klappar magen på honom och det är frid här. Så kommer jag in och har fått en hälsning från en mejlvän, som jag tycker så mycket om. Om mina kurskamrater vara här skulle jag sjunga God Morgon till dem idag. Vad finns det för nyckel till att må bra? Jag har ändå suttit och gråtit en stund i soffan med. Sol och värme. Att se och klappa min katt. Att vara lugn och nöjd med det jag har, bl a ett fantastiskt märkligt hus med trädgård. Frid i hjärtat. Kravlöshet. Jag tror jag har kommit till något slags jämvikt med mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.