Tankar!

Idag har jag varit på loppis och antikrunda. Hittade ett nytt ställe, som var så himla gulligt och med fina saker. Det låg en halvmil in från stora vägen och jag tänkte att jag har ju semester och ingen sa emot, jag var ensam i bilen… Jag såg fina assietter Vinranka av Percy i en ovanlig färg, brunaktig, men jag kan bara inte börja på något nytt och ovanligt porslin igen.
Jag har så ont i armen efter att ha slipat taket vid ytterdörren på verandan igår. Jag tryckte uppåt med slipmaskinen och sa ord som jag i vanliga fall inte brukar använda, en på jobbet skulle säkert le åt mig för det. Men just svordomar kan ju ge kraft att uträtta något där kroppslig styrka behövs. Är svordomar i vanligt tal månne ett sätt att visa styrka? Nu är i alla fall taket klart för målning om jag hoppar över målartvätten. Jag har också tagit bort pappspikar ur en vägg i hallen. Den är väldigt fin som den är nu, kanske laserar jag den bara?
Jag har skrivit en lång lista med saker jag kan göra. Leif är inte här och han tycker inte om mina listor. Bäst att passa på med andra ord. Det är så tillfredsställande att stryka över eller bocka av ett utfört jobb.
I morgon är säkert armen bättre. Då ska jag fortsätta att krafsa ut grejs i springorna i trägolvet i gästrummet. Och så ska jag lyssna på Sommar samtidigt. Det är sommar för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.