Idag.

En rask promenad på blöta, leriga grusvägar ger en belöning. Frågan är bara vad… Hm.. Och så har jag suttit och jobbat med första examinationsuppgiften i PIM*. Ska bara lägga in en till bild när jag kommer hem. Vad duktig jag är! Hurra! Fast… sen ska jag bli godkänd med… kanske bäst att inte ropa för högt innan dess då.
Nu är hela huset varmt, utom källaren, och jag kan flytta in i sovrummet. Skönt att kunna breda ut mig igen. Dörrarna står öppna och både kisse och jag kan gå dit vi vill, utan att frysa.
Nu är det nästan mörkt ute. Klockan är inte ens 16. Bäst att tända ett ljus eller två. Och inne är det alldeles tyst. Det kan gärna vara både tyst och mörkt ett tag förresten.

* PIM betyder ”praktisk IT- och mediekompetens”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.