Ett rött litet hjärta.

beskrivning
Den här CHARMIGA skylten hittade jag nyligen i en retroaffär på söder. Charmig ja, om pilarna står på plus förresten. Kanske inte så charmig om ens partner provocerande sätter pilen på grinig eller sur. Det fanns från början två pilar, en för HON och en för HAN. Hon-pilen saknades och jag vände på han-pilen. Jag kan ställa in mina egna lägen här.

Just nu är jag GLAD att vara i mitt hus i Norrland. Jag är som alltid förvånad över att jag har ett helt hus! Det är lika konstigt varje gång jag tänker på det. Här är både jag och katten hemma. Sen blir jag kanske VIRRIG. Av att skriva in namn på ansiktsigenkänning på iPhoto. Jag har svårt att känna igen vissa ansikten. Bra funktion då på datorn men ordet saknas på hjärtat. Synd. Användbart annars. Jag är helt klart VISSEN för att jag saknar en hjärtevän att vara KELIG med. SÖT är jag ganska ofta. Kan vara TRÅKIG lätt. Och kan lika lätt bli LEKFULL. Att leka är roligt. Annars är det ingen rolig lek. Jag skulle behöva bli mer TUFF och säga ifrån. Jag gör det ibland, kan behöva det oftare. Annars blir jag PURKEN inuti och känner mig mest AVIG. Helst skulle jag gå omkring och vara LJUV och tilldragande mer. Kanske skulle det vara som honung och dra till sig intressanta och spännande singlar.
Det finns ett fel med skylten. Ordet idag. ”Så är min hjärtevän idag” Hela tiden finns nya NU. Nu, nu , nu, nu. Att hålla en känsla eller uttryck genom en hel dag är inte att sträva efter. Jag vill vara rörlig. Precis som pilen. Olika. Mångsidig. Omväxlande. Jag. Kanske du med.
Och så finns polariteterna till varje ord. Mer eller mindre framträdande. Vilken jättekul skylt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.