Resa hem.

Ja ha! Uppdaterad wordpress och facebook-like-knapp inlagd på hemsidan… Jo jo! Jag vill ju testa hur det fungerar. Helst skulle knappa ligga i kommentarfältet i samma rad för det estetiska sinnets skull.
Idag har jag suttit på möte, vi har studiedagar först, innan vi får höstlov. Och jag har det så bra, så jag kan ta med jobb hem och sitta uppe i Norrland likaväl som i skolan. Inte svårt att gissa var jag helst sitter då…. Skolväskan är full av arbetsuppgifter som bara måste göras. Och så lite PIM, en it-satsning kommunen gör, för att utbilda alla pedagoger till bättre datoranvändare.
Och så har jag varit på ännu ett läkarbesök, dags för den årliga rengöringen av rören i öronen. Och jag fick en snarkutredningsremiss skickad och hostmedicin utskriven. Bra jobbat!
Och ikväll packa lite lugnt och stilla. I morgon drar jag norrut! Å så härligt att se mitt lilla hus igen. Och kisse får vara ute, medan jag får sitta inne och jobba. Men vad gör det? Jag är ju hemma i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.