Ack en sån dag!

Hade en mardrömslik natt. Vaknade upp ofta och mådde INTE bra. Sedan möte på morgonen i skolan. Hade helst varit hemma och vaktat lägenheten när elementgrabbarna skulle komma och sätta in termostater på de äldsta elementen och justera in värmen efter sommarens ventilbyten. Jag hade ordnat att de skulle komma först till mig. Men vad hjälpte det, när jag insåg att jag hade det tidigare inbokade mötet på skolan.
Vinterdäcken låg sedan uppfordrande i bilen och jag körde till en däckfirma för däckbytet. Märkligt att fyra män från Afganistan jobbar här med att byta däck åt folk. De pratade en dialekt av persiska, mitt favoritspråk. En supertrevlig man där, såg att två däck var gamla och nötta och behövde bytas ut. En trasig mutter behövde också bytas ut. Det var uppmärksamt av honom att upptäcka det och kändes tryggt. Att det sen kostade ett par tusen obudgeterade kronor var baksidan, men utan däck kommer jag inte till Norrland nästa vecka. Det kostar att ha bil!
Sen hem och vända och till sjukgymnasten för akupunktur i höften. Efter det var jag så trött och ville trots det titta på soffor i möbelaffären bredvid. Inte är jag egentligen intresserad av soffor. Inte bryr jag mig så mycket om att äga en till grej. Men andra kan ju tycka det är trevligt att få sitta bekvämt hemma hos mig kanske.
Nu är jag nyduschad och lagom slö. Bara en dag kvar att jobba denna veckan. Det kan jag klara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.