Långsam dag…

Idag är det svårt att börja dagen. Jag kommer inte upp utan ligger kvar i sängen och sover och läser. Jag tänker att jag inte har någon motor idag. Sen går jag upp och slipar lite på hallpanelen som är kvar att måla. Jag vill ju bli klar, för att kunna gå vidare. Jag har ingen lust att gå ut heller. Det blåser och känns kallt. Bara kisse är ute. Jag tänkte jag skulle åka till affären, men jag klarar mig tills i morgon. Kanske behöver jag dra ett streck för hur mycket jag ska fixa här nu på semestern. Kanske behöver jag ta mig lite utanför huset mer än jag gör. Kanske. Bestämmer jag något, så blir det aldrig så i alla fall. Tiden går långsamt idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.