Trött.

Idag är ännu en dag då jag inte orkar gå och handla efter jobbet. Jag har varken godis eller ny mjölk hemma. Och jag orkar inte bry mig heller. Jag fryser om fötterna. Jag håller väl inte på att bli sjuk igen? Nu får det räcka med förkylningar, halsont, hosta, snuva och ryggskott. Javisst ja… jag har järnbrist. Kan det vara så enkelt? Eller är den långvariga frånvaron av närhet och värme som spökar. Antagligen. Hur botas det? Med tunga duntäcken? Varma bad? Uppskruvade element? Nära vänner att kramas med? Lösa förbindelser? Nå, det sista passar mig inte. Elementet är varmt. Jag kan kanske behöva dubbla täcken eller varma nära vänner. Och så gå och lägga mig i badet med en kopp varmt te en stund.

2 svar på ”Trött.

 1. har fulgt dine glà¦der og sorger i lang tid..
  du har givet meget godt og elt dine smerter på en fin måde..tak
  john

 2. Kaere John!
  Tak for dine söde ord og håper du fölger et stykke mer på vejen hen.
  Jeg ved at jeg ikke er ensom at föle mig alene. Så ved du også at jeg har en stor kaerlighed til det danske land og sprog og glaeder mig ekstra meget at ha en dansk bloglaeser. Tak!
  Dana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.