Doftande liljor.

beskrivning
Blommor delar med sig av sin doft, sa en kvinna idag. Jag håller med. Nåja, förresten, inte alla blommor doftar förresten.
Just nu, i min lägenhet, är luften tjock av doften från liljorna. Doften ligger som ett välgörande värmande täcke omkring mig. Jag andas in och njuter också av att se på de stora blommorna som öppnar sig mer och mer, innan de till slut drar sig tillbaka och vissnar, en efter en.

Människor kan också dela med sig, av sin doft, sin kreativitet och skapande förmågor. Får se om jag lägger ut en till av mina sånger här på hemsidan. Kanske är det dags att släppa taget och istället dela med mig av fler av mina blommor ut i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.