Dagens första beslut:

beskrivning
Jag vill ha längre hår igen. Jag ska låta det växa ut och vara jämlångt igen. Igår tittade jag på gamla bilder och inser att jag saknar delar av mitt gamla jag. Och om kraften sitter i håret, så är det helt rätt att låta håret växa ut, och vara som jag vill ha mig, inte som andra vill ha mig.

Den här bilden hittade jag igår, tagen för flera år sedan med min gamla kamera, i mitt hus i norr. Inte kan jag sitta så idag. Spegeln hänger numera på sovrumsväggen där och pryder sin plats. Mycket vacker. Vilket fynd det var! Och ja, jag är också vacker och faktiskt, vilket fynd jag var den gången.

Idag är det både höstdagjämning och fullmånenatt.

4 svar på ”Dagens första beslut:

 1. Vilken fin bild – och vilken trevligt beslut! Man ska vara den man är, innerst inne.

  Kram.

 2. Ja visst är det en fin bild!
  Jag håller på att lära mig att lyssna på andra utan att tappa bort mig själv. Och vem är jag innerst inne? Vem är du innerst inne?
  Stor kram!!!!

 3. … och Gud, som känner var hjärtas hemligheter 😉
  Det är en del av terapin och arbetet med sin personliga utveckling att upptäcka mer av sig själv och våga gå nya vägar.
  Vad som finns innerst inne tror jag är en pågående process som kan vara i hela livet, om man själv vill och är öppen.
  Existentialism.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.