Hm…

Jag är nyfiken och undrar idag:
Vilka är mina läsare?
Det vore roligt att få höra av er ibland.
Jag vet varifrån ni kommer:
Sverige, Danmark, Finland och Norge mest. Men sen vet jag inget mer.
Och så får jag sökningar på Gullefjun från mest hela världen. Bra att finnas till hands då. Och så är det Blått band-sökningar förstås. Och selektiv mutism. Jag väntar på en gästblogg från det hållet, hoppas jag. Ibland något om gestaltteori. Hittar ni något om det? Jag skriver ju inte teoretiskt. Men inbakat i upplevelsen. Precis som gestalt är upplevelsebaserat. Och jag vill gärna ha en gestaltterapeut som skriver en gästblogg. Tre har blivit erbjudna det, ingen har nappat, än.
Sedan är det renoveringstapet och sticka i fingret som öppnar vägen hit. Men det är flyktiga besök. De måste ju sätta upp tapeten och dra ut stickan.
Jag är nyfiken nu. Kanske mer än förr med vissa saker. Curiosity killed the cat, sägs det. Nå, katten har i alla fall nio liv då. Kanske jag med. Och katter är nyfikna oavsett vad. De räknar nog inte liven. Jag får lära av dem. Men att börja jaga möss, där går gränsen.

2 svar på ”Hm…

  1. Hej! Jag hittade till din blogg nu. Jag går sista terminen på lärarutbildningen med inriktning på förskola/yngre åldrar. Jag har nyligen fått upp intresset för att vidareutbilda mig till talpedagog. Tänkte fråga om du tycker att man bör jobba något år innan man vidareutbildar sig? Jag har inte arbetat med barn, men förstås fått en hel del praktik under utbildningen. Tack på förhand!

  2. Oj, du är så ny här… Vad kul! Jag tycker absolut att du ska jobba med vanliga barn först. Bygg upp din erfarenhet i det vanliga och i en rymlighet. Där är grunden till allt som kommer sen, själva fundamentet, jordmånen. Du har ingen brådska. Du blir mycket bättre rustad med många erfarenheter. Sedan har du en något att se fram till. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.