Shrewsbury Folk Festival 2010.

Roligt sagt av en på Shrewsbury Folk Festival 2010:
”Skillnaden mellan blues och jazz är att i en blues spelar du tre ackord för miljoner lyssnare och när du spelar jazz spelar du miljoner ackord för tre lyssnare….”

Fantastiskt att kunna se och lyssna på festivalen live över internet! Tack för det tipset!
Den håller på ikväll till 23.20 och sista dagen är i morgon mellan 13-18.

6 svar på ”Shrewsbury Folk Festival 2010.

 1. Det var min facebookvän Lucy Kaplansky som tipsade mig. Hon uppträdde med Richard Shindell. Jag missade det tyvärr, men du hon är väldigt bra, tycker jag. Sjunger stämmor som ingen annan, faktiskt. Det finns mycket med henne på Spotify (kommer inte ihåg om du har det).
  Jag tittade och lyssnade på Chuck Brodsky, bl.a. En favorit. Kul att vara på festival.
  C.

 2. Jodå, jag har spotify fast med reklam på. Vet du, jag lyssnade ju på dig där! Men skivan som jag har betalat in pengar för, har inte kommit än, är den kanske på avvägar? Jag är så glad för dina musiktips, för jag glömmer bort att vara nyfiken på musik. Jag låter mig nog inspireras mest av andra i det fallet. Jag ska lyssna på Lucy på spotify direkt nu. Ja, hon är sjunger både milt och finstämt i god orkester med uttänkta arr. Jag gillar gitarr, fiol och mandolin ihop. Längtar efter att sjunga stämsång när jag hör henne.
  Kul att vara på festival absolut! Vilken blandning av folk det var.

 3. Jag ber tusen gånger om ursäkt.
  Jag är en hyfsat ordningsam person, men ibland tabbar jag mig.
  Nu skickar jag två plattor, som plåster på såren.
  C.

 4. Du är tusen gånger ursäktad. Jag tackar för två! Tack, tack!
  Jag blir lätt glad för sånt!

 5. När du ändå är inne på spotify kan du också lyssna på Sara K.
  Jag la upp en låt med henne på fejan i fredags. Hon har gjort en massa plattor och några finns på spotify.

  C

 6. Jag lyssnade på henne, men blev inte riktigt tagen. Får lyssna på andra låtar kanske med henne.
  Däremot gick Sweet Emma in i hjärtat direkt!
  Kanske lägger förresten festivalen upp årets uppträdanden på sin videosida. Där finns i alla fall några inslag från tidigare år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.