Blått band!

smörkrukor Idag vill jag skriva om mitt porslin som jag samlar på. Jag har tagit lite nya bilder på delar som jag inte haft förut. Och listan som finns här på hemsidan om Blått bands delar ska uppdateras, fast frågan är bara när… Jag är lite lat och oföretagsam med sånt. Här är två smörkrukor i storlek 0 och 1. Det fattas lock på båda. Och jag saknar den största, storlek 2. Jag brukar använda dem mest till fruktsallad. Eller till karameller. Jag tycker om att se dem tillsammans så här. De liksom kompletterar varandra. Nu samlar jag inte som jag gjorde förut. Jag kan åka förbi loppisar och antikaffärer. Jag har börjat sortera bort delar istället, som dubbletter och sämre exemplar. Det är väl ett steg att ta också i en samlares liv, att förbättra samlingen, inte utöka den till varje pris. Fast… hittar jag en smörkruka storlek 2, helst med lock, så visst vill jag gärna ha den med!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.