Dags.

Har drömt en mardröm på morgonkulan, inte så kul att vakna med en sån i bakhuvudet. Hade hellre drömt om annat.
Så tar en långhelg slut. Dags att packa och åka hem igen. Lägga huset till ro igen och ta kisse från paradiset och mig själv till jobbet. Ska klippa gräset och få ner maskrosorna och hundkexet i kortare skick. Typiskt, det regnar en skur precis nu. Och vem kan klippa gräset när jag är borta?
Får se om jag kan hitta någon till det. Det är lyx att komma tillbaka och ha det kort. Hellre än att komma tillbaka till maskrosäng och hundkexblom i hela trädgården. Halva är ok. I andra hälften finns, förutom maskrosor och hundkex, dessutom vildhallon, nässlor och svarta, röda, vita vinbär och sly i en märklig blandning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.