Och tågar norrut.

Ja, nu åker jag i ett riktigt gammaldags tåg, med Veolia, sitter i en kupé, delar den först med en, sedan fem. Tåget skakar ordentligt, men med tågkänsla. Hoppas nu jag kommer hem. Jo då, tåget har till och med den goda smaken att stanna i Älvsjö, så jag hinner med ett tidigare pendeltåg hem med.
Festen var riktigt god och kul. Inte varm till att börja med. Ganska kallt att stå ute och mingla i början. Vi åt lax och isländskt grillat lamm, jättegott, vit chokladmousse till efterrätt. Vid 22-tiden startade bandet att spela. Å så bra de var. Jag dansade mest hela kvällen sen. Vaddå sitta och prata när det är levande musik. Kroppen fick sitt och priset för detta är värk i benen. Knäna har särskilt ont. Stackars mina ben! Men roligt hade jag! Bäst är det när inte pardansen är så utbredd, jag tycker flera kan dansa med flera och rocka loss då och då med någon. Annars känns det lätt löjligt att stå för sig själv och dansa medan alla andra dansar två och två. Jag står dock ut med att vara lätt löjlig, för jag vill ju dansa!
Har gått i bokskogen i dag. Löven är gröna, nästan som lime på det skiraste ljusaste vis. Mycket vackert. I trädgårdarna blommar magnoliorna för fullt och körsbärsträden står också i blom.
Och nu på väg hem. Arbetet väntar. Tre dagar. Sen iväg på nästa resa. Jag tror jag reser nästan jämt numera.

beskrivning

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.