En riktigt bra dag!

Jag är glad av flera anledningar. Jag har känt mig så omsluten idag. En del saker har jag aldrig gjort förr. Min syster kom hit och åt lunch. Sedan åkte vi tillsammans till Nynäshamn med pendeltåget, det har vi aldrig gjort förr ihop. Jag hämtade min bil som varit på service där. Sedan kom min bror och hjälpte mig att få min felköpta säng tillbaka till Ikea och ta hem en garderob istället därifrån. Jag har aldrig varit på Ikea med honom förr. Jag har varit omhändertagen och omsluten av dem särskilt mycket idag. Det är fint. Mycket fint! Så har det varit annat också som har varit bra, som jag inte skriver mer om här. Många goda samtal har det blivit. Jag tror att jag kan gå till ro nu och vara riktigt nöjd med den här dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.