Valborgsmässokväll.

O, sköna maj, välkommen!
Nu är björkarna startklara att slå ut. Vitsipporna har börjat blomma och jag med. Igår köpte jag en ny blus. Jag valde att ta den i en ovanligare färg, lite åt rosarött till. Dessutom handlade jag en bunt med böcker. Bland annat bok av Perls igen, ”In and out the garbage pail” och en om Jung. Idag köpte jag mig en ny väska. En svart. Hur ofta köper jag en sån? Vart tionde år ungefär. Och den var aningen större än min gamla väska. Kanske får jag plats med kameran i den med. Annars var det i alla fall ett färgbyte. Härligt med lite nytt! Tänk om jag kunde tänka så och bli kär igen… ”Härligt med lite nytt!”… ha ha ha… inte än.
Jag är fortfarande trött efter gårdagens eskapader. Går bara ut en sväng och lyssnar på vårmusiken i kyrkan strax. Sen hem och städa undan lite. Ingen vårfest idag. Går kanske ut i morgon istället.

4 svar på ”Valborgsmässokväll.

 1. Klipp från mejl till min kompis Sven: Jag har traditionsenligt för Valborg lagt på skivan Våren är kommen – ”Traditional Swedish Songs of Spring and Summer”, som konvolutet beskriver den – en BIS-cd med Orphei Drängar. Sveriges bästa manskör.
  Den är tamejfan praktfull!
  – Säg till om du vill att jag bränner en kopia.

  ”Säg till” gäller även dig, om du inte redan har fått den (och det har du väl inte?). Glömde (förlåt) ge dig Anders Widmarks andra skiva med underbar meditativ musik sist vi sågs. Vi behöver ses igen!

 2. Ja det behöver vi!
  Jag vill gärna ha musiken. Både den praktfulla och meditativa musiken.
  Jag lagar mat och du kommer hit va? En dag i maj. Ok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.