Frid och fred en fredag?

Fredag utan frid och fred. Har mycket att göra och är inte riktigt sams med mig själv. Det märker jag när jag vaknar med huvudet fullt av snurrande tankar.
Dagens fokus blir att jobba, sedan vad? Hem och rensa i mina rabatter kanske innan någon annan gör det. I morgon är det vårstädning i kvarteret och jag ska bort då. Och ta bort allt på bordet och ta fram alla bolagspapper och deklarationspapper. Jag får middagsgäster ikväll, som kommer hjälpa mig med allt om bokföringen och deklarationen. Himla skönt att få hjälp. Annars skulle jag inte klara mig.
Men friden och freden då? Vad händer med dem? Förr eller senare kommer allt lägga sig till rätta. Och jag blir mitt lugna, harmoniska jag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.