Skriver vidare.

Jag skriver och skriver. Texten flyter på ut ur mig och in i datorn. Bra att jag har lätt att formulera mig och att jag känner att jag kan ämnet. Och så har jag ju tänkt i flera dagar på vad jag vill skriva om.
Och suck! Å, vad jag saknar någon att prata med. Och vara tyst med. Någon att gå förbi och krama och pussa på. Att andas tillsammans med. Någon jag kan älska och som kan älska mig.
Bra att arbeta på då och glömma saknaden och längtan. Skönt att ha ett flyt, ett flow. Att glömma bort tiden. Plötsligt är det snart läggdags. Och i sömnen bryr jag mig inte om om jag är ensam eller inte. Jag sover. Och kan drömma. Vara i en annan värld. Hoppas jag sover gott och drömmer i natt då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.