Duktig!

Jag känner mig så duktig idag. Verkligen! Jag har fått bort mina fem kassar med lösa papper från skola och utbildning som jag har haft stående här sen jag slutade jobbet i november. Nu är allt sorterat och lagt i nya högar i och för sig, men det är ordning. Och minst två tredjedelar är slängt. Jag ser mig om i arbets/gästrummet och ser att det är hyfsad ordning. Jag kan gå vidare med andra saker som ska göras nu. Befriande skönt! Och så har jag varit på arbetsförmedlingen och på biblioteket. Jag har lånat Erlend Loes ”Naiv. Super.” Jag känner igen mig. Huvudpersonen i boken skaffar en boll. Jag gjorde det med i somras. Men jag har inte använt min än. Tänk om jag skulle skjuta lite på basketmålet ute på granngården i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.