Äntligen!

beskrivning

Aaaah… äntligen är ac:n lagad, bromsar bytta framtill och omskötta bak. Och jag hade räknat med många, många tusen kronor i kostnad och slapp undan med… 5600 kr. Det tog två resor till Sollefteå och flera timmars väntan där, jag skrev och läste, åt frukost och så gick tiden.
Nu är jag hemma igen och är det nu min sista heldag här? Jag tror jag åker hem i morgon. Då kommer värmen verkar det som. Och skolan börjar på måndag och jag har massor att göra. Ska hålla ett föredrag om tal i en snar framtid. Om talet som del av skolämnet svenska. Jag samlar infallsvinklar just nu. Jag tycker det ska bli spännande. Jag kan prata lättare om en företeelse än om mig. Jag tycker det är roligt att prata dessutom.
Just nu småduggar det. Mulet. +2ºC. Dimmorna hänger kring bergen. Fåglarna sjunger. Tinnitusen susar. Jag äter stekt potatis, köttfärsbiffar och sås till lunch. Gott. Jag är nöjd med att jag lagat mat ordentligt hela veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.