Idag. Och sen.

Idag ska jag lämna in deklarationen. Av någon anledning gör jag alltid det sista dagen. Det bara blir så. Kanske för att kunna ändra och lägga till i sista stund. Och tur var väl det, för igår hittade jag papper med uppgifter som skulle in där. Nu ska jag inte göra mer med deklarationen. Den är renskriven och klar för granskning. Och jag kommer få en jätterestskatt. Men det blir höstens bekymmer. Nu vill jag fokusera på annat. Att söka jobb till exempel. Och hitta brädor till väggen och bygga klart, så att det blir mer ordning i huset. Se mina liljor komma upp mer och mer. De överlevde vintern i klädkammaren! Och så ska sol och värme komma efter dagens regn. Det ser jag fram emot. Och så har Mike visat mig en funktion iTunes, att lyssna på internetradio med massor av olika inriktningar från nästan hela världen, nu hör jag på folkmusik från 50-60-talet, Joni Mitchell, Joan Baez, James Taylor och andra. Jag har lite skrivjobb att göra och ska göra om diktsidan lite. Pyssel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.