Ta tag i saker och ting!

Jag har inte orkat göra så mycket ett tag nu igen. Sängen t ex som jag köpte blev inte bra alls. Jag sov där tre timmar och sedan hade jag hur ont i ryggen som helst. Den är för hård och inte mysig alls att krypa ner i. Sedan dess har jag sovit i min gamla säng i gästrummet och det har ju gått det med. Men nu längtar jag in till mitt riktiga sovrum igen. Jag får ta tag i att antingen lämna tillbaka sängen eller också sälja den på Blocket. Får man lämna tillbaka sängar som är uppackade egentligen? Det blir steg nummer ett att ta reda på det. Jag har en vägg att bygga med. Jag måste hyvla reglar. Och det går inte att hyvla utan en hyvel… så jag får skaffa en då. Låna eller köpa, det är frågan. Bara bestäm det så är hälften gjort! I mina drömmar i alla fall. Idag kommer elektrikern hit och ska ordna med det sista rummets eluttag och lampbrytare. Sedan kan jag bocka för det på listan som klart och behöver inte tänka mer på det. Men mina sånger är lagda på is ett tag. Jag klarar inte av att spela och arrangera dem själv. Och att eposten inte fungerar att ta emot på ena datorn, vad kommer det sig av? Kan jag klara mig ändå med det? Hela tiden händer nya saker att ta tag i. Så lätt att det växer mig över huvudet då. Men jag säger till mig själv: Gör något! NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.