Lite allt möjligt.

Kommer hem från mitt kära jobb. Mycket att göra där. Mycket att komma tillbaka in i efter min resa söderut och inåt. Jag får verkligen anstränga mig att hålla koll på vad jag har att göra. Jag får prioritera det viktigaste och acceptera att jag inte kommer göra allt jag ville hinna. Vad får stryka på foten då? Konstigt uttryck förresten.
Jag har blivit förkyld igen, mer hosta den här gången. En dansk förkylning. Såna souvenirer är väl inte riktigt vad jag brukar vilja ha. Ha ha. Bara att hosta på.
Min parkeringsplats är varken skottad eller plogad. Det ska jag sköta om själv står det i kontraktet. Där är en hög vall och massor av snö innanför. För mycket nu för mig att klara själv. Hoppas jag får hjälp av föreningens traktor. Men när? Nu får bilen stå ute på gatan istället.
I vanliga fall sätter jag på datorn så fort jag kommer hem och kollar mejlen. Sen gör jag mina saker. Idag gjorde jag annorlunda. Datorn kändes inte viktig. Har jag äntligen börjat fatta något här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.