Städar!

Tavlorna är dammade, sorterade och inställda i klädkammaren igen. Slänger inte något egentligen. Mer en omfördelning och stapling av sakerna på ett bättre sätt. Nu gäller det att finna ny plats åt det som är borttaget från hyllorna. Lyssnar på Carole King. Vad gör hon nuförtiden? Lever hon?
Livstecken kan synas på hemsidor och Facebook. Den som inte skriver något där på lång tid, lever den då? Eller är det just den som INTE skriver där, som HAR ett liv?
Jag läser Tommy Hellsten, Med människan. Den handlar om att våga vara svag och sårbar. Just då är människan som starkast, menar han. Jag har mycket att lära.
Idag är det trettondagsafton förstår jag. Det passar att dricka lite glögg. Det är – 18.6 grader ute. Brrr!
På torsdag jobbar jag. På fredag åker jag till Danmark. Jag längtar. När kommer jag finna en ny passion, ett nytt projekt kanske, eller en kärlek som kan fylla mig igen? Jag väntar på inspiration och kreativitet. Hur kommer den till mig? Väntar med spänning på vad framtiden månne komma med! Först städa klart bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.