Köra!

Ja ha, det var ju ingen bra dag att köra långt på. Det kommer nog snöa hela vägen upp till Ångermanland. Jag ska stanna till i Söderhamn och träffa en kamrat. Det är anledning nog för mig att sätta mig i bilen.
Det är bra att jag inte behöver packa med mig en massa grejor. Jag behöver bara ta med datorn, böcker, tidningar och maten som inte går att spara hemma. Kläder finns där uppe. Katten ska lämnas hos Leif med.
Jag har inte haft datorn uppkopplad där förut, hoppas att jag kan ordna inkopplingen på modemet där till telefonen. Annars får jag väl be om hjälp på något sätt.
Jag längtar till huset nu. Det var länge sedan jag var där. Jag kan se det framför mig precis. Jag kommer bara ha värme på nedervåningen och bo i köket och vardagsrummet. De andra rummen får sova sin vintersömn ett tag till.
Nu är det dags att gå upp och äta frukost. Duscha. Packa. Åka.

2 svar på ”Köra!

  1. Vad härligt det lät att du skulle låta övervåningen i huset få sin fortsatta vintersömn. Jag kunde inte låta bli att le åt synen av ett hus som vaknar till på nedervåningen, grymtar nyvaket och släpper in dig.

    Njut av de nordliga breddgraderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.