Sista februari…

Å, det blir snart vår… även om det ska komma mer kyla och snö, så kommer våren snart ändå. Jag tänker på ordet Dagsmeja, så vackert. Snödroppar. Åååå.
Vårsol som värmer. Av med vinterkläderna. Kisa mot solen. Kanske kommer lite regn med?
Idag ska jag på födelsedagsuppvaktning. Och sedan hem och packa. I morgon far jag norrut. Kanske får jag se en vän i Gävle och en kurskamrat lite mer norrut. Kul att ha ställen att stanna upp vid ibland. En del gånger vill jag bara komma fram. Andra gånger är det vad som händer på resan som är viktigt.
”Målet är ingenting, vägen är allt… ” (R. Broberg)

2 svar på ”Sista februari…

  1. Tänk Dana, vi åker också norrut imorgon! Det känns alltid som ett äventyr för mig hur långt eller kort jag åker. Vi drar till Östersund för att hälsa på barnens farmor och farfar. Vi kanske ses utmed vägen. Åk försiktigt!
    Ses sen. Hälsningar Ann

  2. Ja tänk om vi möts på vägen! Vilken spännande tanke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.