Roligt!

Idag har jag varit på Rabalder och handlat lite nya kläder. Det är så roligt att gå där och titta vad de har för randigt i år. Jag trodde att jag hade missat rean helt först, men i tidningen idag såg jag annonsen om rea på rean och som tur var skulle jag vara i stan på Talförs konferens. Jag åkte helt enkelt till Gamla stan på lunchen och provade kläder i all hast. Rabalder är den enda klädaffären jag riktigt gillar. Jag är nog fåfäng ändå när jag tänker efter.
Det var roligt att gå på konferensen med. Jag träffade på gamla kurskamrater, arbetskamrater och kollegor som såg glada ut att se mig. Sen var föreläsningen som räckte hela dagen fram till klockan fem, så himla rolig att lyssna till. Det var en logoped som arbetat mycket med barn och vuxna med autism som pratade om behovet och vikten av att lära sig att kommunicera och leka. Tiden flög iväg och vi skrattade igenkännande emellanåt. Det finns alltid mer att lära sig helt klart! Och allas förmåga kan bli bättre, även vi som arbetar med barnen kan bli bättre på att ge plats för samtal och tid för barnen att ge respons. Och i ett verkligt möte finns plats för känslorna och skratten. Fram för mer skratt! Jag tycker att det är så roligt att ha roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.