Händelserika dagar…

Det händer mycket i mitt liv och mina dagar här just nu. Jag hinner inte riktigt med att vila emellan. Kanske är det därför jag har huvudvärk och känner yrsel? Kroppen håller på med sitt.
I går kväll gick jag en bit på Memory Lane och upplivade gamla fina minnen i musikens tecken. I kväll ska jag få komma ut på fin restaurang och gå på musikalen Mamma Mia. Jag blir alldeles omtumlad av allt. Och jag måste besluta mig för om jag ska åka bil till stan eller inte. Ingen kör längre åt mig där. Ingen byter lampa till strålkastaren. Jag ska klara mig själv nu med sånt. Och jag kan ju välja att åka till stan kommunalt och be att någon lär mig byta lampa. Ja, det ordnar sig! På något sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.